isoveljien hemmottelema

Tyttö on täysin hemmoteltu isoveljien osalta. Aamu alkaa aina mielestäni liian aikaisin, kello viiden ja kuuden välillä, mutta lähes 100% iloisella pikkusiskon höpötelyllä, jota säestävät isoveljet. Se on niin uskomattoman hellyyttävää katsottavaa, että haluaisin lillua hetkessä aina pidempään kuin on mahdollista. Tälle naisen alulle suodaan uskomaton määrä kehuja, hymyä ja kannustuksia. Pikkusiskona olon on oltava ihanaa.

Pojat käyvät kannustamassa puiston laidalla rattaissa keikkuvaa pikkusiskoa kun pidetään "jalkapallopeliä" ja nahistelevat keskenään siitä miten säännöt menevät oikeasti. Kaksivuotias höpöttää kaikki maailman asiat täysin sekaisin ja on milloin missäkin kiivenyt, hypännyt, saanut lahjaksi, toiminut sankarillisesti, voittanut, ollut vanhus, siirtänyt vuoria, kiivennyt muita korkeammalle, ollut dinosaurus, sukeltanut ilman sukelluslaitteita ja vaikka mitä aina niin pitkälle asti että isoveli on haljeta epämääräisestä selitystulvasta. "Äiti se huijaa, sano sille, että se huijaa!!" Ja niin taas palataan siihen mikä on huijaamista ja että muille tulee paha mieli. Sisarusrakkautta, kateutta, jakamisen vaikeutta ja vaikka mitä, mutta paljon on opittavana.

Kaikkien kummallisten yrittäjyyden vaiheiden jälkeen uskon, että tästä kesästä tulee hyvä. Niin hyvä kuin tämä kesä voi olla. Me pidämme aikuisten oikeasti lomaa. Sellaista lomaa jota meillä ei ole ollut lähes kymmeneen vuoteen. Mies menee myös vaeltamaan isänsä ja veljensä kanssa. Se on hyvä sillä sitäkin on suunniteltu enemmän kuin kaksi vuotta. Satoi tai paistoi niin iskä on kotona enemmän kuin koskaan ennen ja sitä älköön kukaan kyseenalaistako tai häiritkö. Piste.


kotihönöt



Kommentit

Suositut tekstit