1.3 ihana neuvolan täti ja miäs

Neuvolan täti kuunteli ja kertoi. Kaikki on kuulemma normaalia. Nyt mennään hetkeä 9+2. Pari viikkoa kärvistelyä ja sitten pitäisi päästä ultraan. En jaksa odottaa niin pitkään!! Okei, jaksanpas. Toivottavasti vielä siinä pisteessä kaikki on hyvin. Pävän mottona usko ja varaudu.

Hemoglobiinia pitäisi nostaa. Mikko oli super kultainen ja teki ruokaa kaikkien työkiireidensä lisäksi, jotta onneton vaimo saisi menetetyn hemoglobiininsa takaisin. Kyllä se nyt nousee :) Lääkkeeksi lämpöilyyn oli lepo, joten koiralenkit saavat nyt rauhoittua tai lyhentyä. Siirretään vastuuta Mikolle.

Täti kyseli myös huumet, alkoholit, sairaudet, harrastukset, kaikki krempat ja olotilat. Huvittavaa oli alkoholin käyttöä kysyttäessä selittää, että Mikko harrastaa kirkkaiden maistelua, mutta ei se siis ryyppää. Sitä samaa pulloa maistellaan seurassa ja kuukausi tolkulla. Niinku öö.. Täti vähän pyöritteli silmiään ja Mikko kiltisti täytti lappua alkoholin käytöstä. Pisteitä tuli neljästäkymmenestä kaksi, joten ei hätää :D

Kommentit

Suositut tekstit