5.3. 9+6

Jumppasin kotona hartioita kilon painoilla (naurettavaa, tiedän!). Ei tässä ole saanut aikaiseksi mitään liikunnallista, ainakaan kuukauteen, koirien lenkittämisen lisäksi ja se näkyy hartioilla. Ihan jumissa ja kilo tuntuu tuhannelta. Otan tavoitteeksi nostella niitä kiloja joka päivä muutaman liikesarjan verran ja kokeillaan jos sillä saisi ensiapu jumittuneeseen oloon. Toinen hyvä konsti on mikrossa lämmitettävä kaurapussi. Helpottaa oloa hetkessä, mutta vaan hetkeksi. Illalla otan kauraisen ystäväni mukaan sänkyyn. se on aivan loistava asetella pitkittäin ja laskea selkä koko matkalta siihen päälle. Jos nukumaan mennessä viluttaa niin lämpimät kaurat antaa hetkessä helpotuksen ja unen päästä saa nopeasti kiinni. Kiitos mummolle ihanasta kaurapussista, joka on ollut jo monen vuotta kolottavien lihasten lämmittäjä.

Suunnitelma tälle päivälle on taas niin muuttunut. Suututtaa. En suunnittele enää mitään kun mikään ei mene niinkuin suunnittelen. Ja ketä tästä syytetään? Itseä!! Piti kaivaa kaapista loput kirpparitavarat ja pestä sekä inventoida jääkaappi. Sain aikaiseksi päiväunet, roskien viennin, vessan pesun, lehtien lukemisen, pyykit ja tiskit sekä koirien ulkoilutuksen. Miksi ihmeessä en voi tehdä sitä mitä suunnittelin? Ehkä tämä elämä menee paremmin intuitiolla... tai sitten ei. Taitaa olla tädillä känkkäränkkä.

Enää 11päivää ekaan lääkäri neuvolaan. Huomenna ei sitäkään. Niin todella, todella toivon, että siellä näkyisin jotain tai kuuluisi jotain. Jännittää älyttömäsi.

Eilen tein raskausajan valvomisennätyksen. Hereillä puoli 11 asti illalla. Tämä ansaitsee aplodit! Mielenkiintoinen seura ja keskustelut siivitti illan niin pitkälle ettei ollut uskoa silmiä kun katsoi kelloa. Väsyttihän tuo, mutta ihanaa saada vähän iltakukkumista.

Kropassa tapahtuvat muutokset alkavat saada jonkilaisen tasautumisvaiheen. Turvottaa vähän vähemmän. Tissit ovat ottaneet oman turpean muotonsa eivätkä ole kasva enää joka sekunti. Liivit kyllä jouduin jo vaihtamaan kokoa suurempaan. Rinojen paino voi tuntua tietenkin hartioissa. Hmm, miksi en tullut ajatelleenksi tätä ennen. Tissien laajentumikokemus on vähän samanlainen kuin teininä. Ne tulee ja on tiellä. Se on aika huvittavaa. Maha on jäänyt pikkuiseksi pömpöksi ja pahaolo antaa tilaa jo enemmän hyvälle ololle. Väsymys ei ole väistynyt ja ruokahalu on edelleen peritty jättiläiseltä. Annoskoko vaan ei voi olla kovin suuri kun mahalaukku alkaa kuplia.

Kommentit

Suositut tekstit