Se toinen lapsi

Sairaalasta kotiuduttu ja vauvakupla alkaa hiljalleen kokemaan hajoamisia. Touhukas taapero saa takakireän äidin itkemään sitä, ettei tiedä mitä tapahtuu kun isä häviää päiväksi töihin. Olen niin onnellinen molemmista lapsista ja yhtä avuton kuin vastasyntynyt. Nyt kaikki neuvot mitä tiedätte niin antakaa! Olkoonkin hassuja tai ei niin tarvitsen niitä. Tulen hulluksi kun ajattelen muutaman viikon päähän. Tuntuu kuin muuttuisin yhdeksi isoksi ei-sanaksi, joka taistelee ikuista energian lähdettä vastaan ja siinä välissä seisoen imettää, tekee ruokaa, syö, käy vessassa ja yrittää olla murtumatta.

Tämä artikkeli: Tuleva äiti, meillä on sinulle neuvoja!,  auttaa ensimmäisen kanssa, mutta entäs minä!? Minäkin tarvitsen apua, auttakaa! Apuaaa!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
a) Tee iso lämäri ruokaa ettei tarvitse joka kerta miettiä mitä tänään syötäisiin. Laita osa pakkaseen. Myös Saarioisten äidit tekee maittavaa ruokaa :)
b) Aina kun vauva on tissillä, laita herra H:lle muumit tai jotain muuta mielenkiintoista tekemistä.
c) Lähtekää ulos aina kun voitte, koska ennen pitkää pää hajoaa kotona. Hyvä väli on vauvan nukkuessa vaunuissa. Menkää puistoon tai vaikka kaupungille. (voitte vaikka käydä ostamassa jotain mielenkiintoista tekemistä kohtaan b)
d)Pyydä ystävää kylään. Se rikkoo hyvin omat pinttyneet rutiinit ja vanhemman lapsen kiukuttelut lieventyvät. Ystävä ymmärtää kyllä että et jaksa joka aamu laittautua. Ystävää voi pyytää myös tuomaan jotain syötävää mukanaan, niin ei tarvitse tarjoiluistakaan olla huolissaan :D

Oiskohan näistä jotain apuja??!
Terveisin Marika S.

P.s. Kunhan saatte rutiinit selkiytymään ja pääsette tutuiksi vauvan rytmiin, niin helpottaa. Se vie vaan aikaa ja vaivaa sekä tiedän että myös hermoja. Koita pitää pää kylmänä!! Sinä selviydyt mistä vaan :)
vauvamaailmaan sanoi…
Kiitos Marika S.! Näistä on apua avuttomuuden tunteeseen :) Muutkin rohkeat saavat kommentoida ja myös neuvot "kuulin kaverilta" ovat tervetulleita.
Milla sanoi…
Vitsi, kun nyt vasta löysin sun blogin!!!

Suositut tekstit