Erilaista arkea

Hyvällä ystävälläni (hän on myös serkkuni) on kolme viikkoa vanhempi pallopää. Lähdetiin vähän pojan kanssa kotimaan matkailulle ja tapaamaan serkkuani sekä pojan pikkuserkkua. VR meidät taas kuljetti, eikä moitteen sanaa ole sanottavana. Oli kovin valaisevaa nähdä nelihenkisen perheen perus arkea, pyykkivuoria, ruokamääriä, ääntä ja iloa sekä verrata sitä arkea meidän yrittäjäperheen arkeen. Hitto, että tulin paluumatkalla kateelliseksi kun serkkuni miehellä on aikaa olla myös kotona. Miksi ihmeessä meidän yrittäjä on aina töissä ja pitkään. Ahdistuksissani laskin, että jos vuodessa on 52 viikkoa eli 52 viikonloppua eli vähintään 104 vapaapäivää niin meillä niitä on 52 viikkoa, 52 viikonloppua eli 78 vapaapäivää. Ja plus lomat, joita suunnitellusti muistan viime vuodelta tasan kolme päivää Helsingissä. Miten tämä nyt tuntuu jotenkin vielä paljon raskaammalta kun sen kirjoittaa tänne?!? Nyt kun yrittäjä on vaihteeksi laajennellut toimintaansa ja hankkinut lisää henkilökuntaa niin toivon, että tämä tahti taas kohta helpottuu. Kateellinen on aina kiinnostunut siitä mitä ei ole eikä siitä mitä on. Lupaan taas rauhoittua ajatuksineni ja kiittää terveydestä, ihanasta aviomiehestä, omasta lapsesta sekä kaikista ihanista ystävistä. Tälle vuodelle on odotettavissa viisi päivää täysin suunniteltua lomaa ja se on melkein puolet enemmän kuin viime vuonna eli tällä tahdilla meillä on ensi vuonna jo kokonainen viikko ihan perheen kesken. Älkää siis hyvät ihmiset ihmetelkö miksi emme jaksa osallistua ihan kaikkeen jos meillä on yhteinen vapaapäivä. Ei aina jaksa eikä aina tarvitse jaksaa.

Pallopäät eivät osanneet stressata mitään äitien palpattamia arkihuolia, joita muuten riittää aivan yhtä paljon yrittäjä- kuin tavisperheessä. Ne pyykit pestään, ruokaa laitetaan (koko ajan!!), toivotaan enemmän unta sekä rahaa ei koskaan ole tarpeeksi. Ihana katsoa kuinka pojan pikkuserkku söi kuin kone. Meillä kuunnellaan YouTubesta Late Lammasta samalla kuin syödään (jos syödään siltikään). Se on puhdasta leipää (pojan herkkua) ja sirkushuveja. On tullut tuo poika äitiinsä. Syön ja kun olen syönyt niin se on siinä, piste.

Kotiin tuomisiksi alennusmyyntihuuman lisäksi otettiin uusi kylpyrituaali. Poika suihkun lattialle istumaan suihkun ajaksi. Miksi en ollut itse tajunnut? Olen myös ollut laiska pihalla plutraaja, mutta ei se ollutkaan niin hankalaa vaan enemmänkin hauskaa. Nyt ollaan kotona kannettu amme pihalle ja loiskittu lämpimässä kesä säässä. Ja kävin Polarn O. Pyretin alennuksilla (melkein huonolla omalla tunnolla kun törsäsin enemmän kuin koskaan vauvan vaatteisiin). Taas olen uudessa kanta-asiakasohjelmassa mukana. Pisteitä P.O.P.:n tilille vaan ropisi kun ostin ihania vaatteita ihanalle poitsulle.

Puuronäyte



Kommentit

Suositut tekstit