Pyykkipäivä

Viiden tähden palvelut äitiysmittarilla mitattuna.


This is how I feel every now and then. Tuo ovimatto löytyi Design Hillistä. Sopisi niin hyvin kotiäidin ovenpieleen (eli meille), en tiedä mitä mies pitäisi ajatuksesta. Huumorijutut voi helposti mennä mauttomuuksiin. En nyt ostanut, ainakaan vielä. Täytyy vähän vielä säästää ja pohtia tai unohtaa koko juttu.

Pyykit, tiskit, pöytien pinnat, imuri, koirat, vaippoja, roskia, siivoa, siivoa, siivoa... älä siivoa liikaa ettet tule hulluksi. Siivoa vain sen verran, että siedät. En tiedä missä hulluuteni raja tarkalleen menee. Jonain päivänä tuntuu ettei mikään riitä ja hinkkaan sormet kemikaaleista kuivina raivostuttavia tahroja. Toisinaan ei sen niin väliä kunhan muruset lakaisee pöydältä vaikka lattialle (koirat hoitaa loput suunnilleen).

Yksi asia on varmaa, että pyykkikasa ei missään nimessä saa muuttua vuoreksi. Laitan niitä vaikka yöllä, jos päivällä ei millään pysty. Parittomien sukkien paritus on inhottavan hankalaa, mutta maailmassa on hieno ja suomalaista laatua oleva keksintö Supi-sukkapidike. Pakotin miehen opettelemaan käytön ja on muuten erittäin kätevä pienten sukkien kanssa. Supilla sukat tulee pareittain ulos pyykkikoneesta varsinkin kun ne laitetaan pareittain sinne pyykkikoppaan heti ja siinä samassa ne saa pyykkitelineeseen suoraan. Rips, raps ja valmista! Käsittämättömän järkevä keksintö! Muutama vuosi sitten hipelöin tuotetta, mutta en ollut aivan varma jääkö se turhakkeeksi. Juuri siis laiton pyykit kuivimaan ja sukkia siellä oli, pitkiä ja pätkiä ja ei mennyt tuskastumisen puolelle ripustaessa eikä mene muuten viikatessa. Tästä tuli nyt näköjään mainospuhe, mutta voin luvata ettei tästä ole minulle maksettu vaan olen ostanut omat sukkapidikkeeni paikallisesta Prismasta :)

Kommentit

Suositut tekstit