Marraskuun maailmanparantaja

Maksoin maalämmön asennuksesta ensimmäisen osan ja koin valtavan huojennuksen. Pieniin kotihoidon tuloihini suhteutettu lasku, jota varten on pieteetillä säästetty on nyt pois tililtäni tai meidän molempien tileiltä. Sähkömittari kiittää.

Vesimittarilukema näyttää tilastollisesti pieneltä. Siihen varmasti syynä on alun toimimaton lämminvesi (liian kuumaa, hetki sopivaa ja loput jäätyvää sekä kaikki tämä 30 sekunnin sisään suihkun aloituksesta). Ihmettelen silti, että miten sitä voi kuitenkin kulua näin nelihenkisen, kaksikoiraisen taloudessa suhteellisen vähän. Onko se pihi pesukone, astianpesukone vai käydäänkö me jotenkin tilastollisesti vähän vessassa tai suihkussa. Lämmin kylpy nyt kuitenkin on yksi äitiyden parhaista oma-aika hetkistäni.

Kaiken voi tehdä edullisemmin. Itseään voi yrittää huijata tarvitsemaan vaikka kuun taivaalta tai kynsilakan kaupasta, mutta kannattaako ostaa se kuitenki kotimaisena tai kotimaasta... onko minun ajateltava suomen rajoja? Mitä sitten taas tapahtuu kun menen töihin - en yhtään tiedä, enkä toisaalta halua tietääkään. Töihin paluu on edessä enkä tiedä mitä muuta tekisin kuin kävisin lastenvaatekirpputorilta Macciasta ostamassa kunnolliset ja siistit talvihaalarit. Kyllä ne niillä serkun vanhoilla olisivat pärjänneet, mutta nyt on myös jonkun muun vanhaa minun itseni valitsemaa tyyliä.

Pikkuveljen itse valitsema Spiderman-look (sisältää myös ärinää ja kaatuilua)

Kommentit

Suositut tekstit