poika kastettiin

Oi, Jumala, ole hänen Isänsä ainiaan, Kristus hänen Isoveljensä ja Herransa, kirkko hänen äitinsä; anna Kristuksen ruumiin olla hänen ruokansa ja Kristuksen veren hänen juomansa, ja Hengen hänen perintönsä lupaus. Anna uskon olla hänen oppinsa, tosi uskon hänen ilonsa, hänen koko elämänsä olla hengellinen, taivaan hänen toiveidensa kohde ja työnsä päämäärä; anna hänen olla palvelijasi armon valtakunnassasi ja lapsesi kunnian valtakunnasasi, Jeesuksen Kristuksen meidän Herramme kautta. Aamen. Jeremy Taylor 1658

Tajottavat:

Porkkanakuminakeitto (äitin tekemää) ja smetana
Minisämpylät (mummin leipomaa) ja basilikatuorejuusto

Mini inkiväärileivos (äidin ja kummitädin yhteistyön tulos)
Minipullat (isotätin tekemää ihan parasta)
Karjalanpiirakat (aidot karjalaisen isomummon leipomat) ja munavoi
Macaronet (näiden takia kastejuhla vähän myöhästyi kun unohtuivat väärään pakkaseen)
Vaahtokarkit
Popcornit (enon uudessa popcornilaitteessa tehty)

Juotiin mehua, vettä, kahvia ja teetä

Poika heräsi juuri ennen kastetilaisuutta ja huuteli mukavasti. Onneksi olin niin järkevä, että ymmärsin pumpata hintsusti maitoa pulloon. Otin vielä tuttelia mukaan, jotta maitoa on tarpeeksi rauhoittamaan pientä ja tätä vinkkiä suosittelen muillekin vauvaristiäisiä pitäville. Helpotti kummasti kun pullon laittoi pojan suuhun. Siihen loppuivat nälkäitkut. En suosittele unohtamaan kotiin vaihtovaippoja. Meillä oli mukana yksi vaihtovaippa kun minä jätin ne toiset hoitopöydälle. Loppu hyvin kaikki hyvin. Poika nukkui seremonian jälkeen vähän kaikkien vieraiden sylissä tyytyväisesti. Heräsi muutamaa kilometriä ennen kotiovea ja kakkasi vasta kotiin tullessamme. Ei tässä voi muuta kuin kiittää ja kumartaa. Perhe on onnellinen.

Harrison pääsi Helsinkiin hoitoon. Nyt meillä on yksi juoksuinen koira. Helpottaa kummasti :) Hermolomaa kun harskan ei tarvitse kukkoilla talossa teklan lähettyvillä.

Kommentit

Suositut tekstit