tapojen opettamista vauvalle

Oli isänpäivä. Meillä sitä vietettiin päivää ennen virallista päivää, koska isä oli töissä silloin. Iskä sai isäpaidan eli paidan, jossa on sellaiset "kyynerpääsuojat", jotta kestää sitten perässä konttailun. Niille varmaan on joku hienompikin nimi (ehkä). Sekä myös t-paidan anti-rasistisilla teksteillä (we are all the same) sekä alkkareita. Aamupalan tein yöllä puoli kuudelta semivalmiiksi, koska en todellakaan ajatellut herätä ennen miestä jos nukuttaisi. Oli oikein mukava ja rentouttava päivä ja illalla oli luvassa synttäripartyt Turussa E.Ekblomissa. Kulahtaneet vaatteet pesuun ja juhlakuteet niskaan. Laitoin oikein ripisiväriäkin. Ja oli muuten hieno paikka. Jos tekee mieli vähän fiinistellä niin se on juuri oikea paikka irrottautua arjesta. Haluan mennä uudestaan absolutely! Ei paha päivä ensimmäiseksi isänpäiväksi. Pojan kakka oli seuraavana päivänä vihreää kun tapakset kulkeutuivat maitoon, vaikka juhlissa tyyppi nukkui vieraskoreasti.

Kotona oltiin jo kohtuullisen hyvissä ajoin ennen puolta yötä. Poika rauhottui unille vasta kahdelta yöllä. Luvassa oli seuraavana päivänä isänpäiväkierros. Ihan kiva juu. Olin luvannut lähteä kierrokselle jos poika ei ole ihan pähkinöinä edellisestä yöstä. Sain kuitenkin kuulla ettei lapsi opi tapoja jos ei niitä tarpeeksi aikaisin opeta eli alle kaksi kuukautta vanha ei opi isänpäivää jos sitä ei vietetä oikeana päivänä. Jep, jep. Kaikenlaista sitä kuulee. Pieleenhän se siis on mennyt. Katsotaan ensi vuonna miten sekaisin poika on isänpävänä :) Eipä se syntynyt hopealusikka suussaan, joten kannattaako tässä enää edes yrittää.

Syön tässä ylikeitettyä pastaa ja huonosti maustettua soosia, kirjoitan tänne ja toivon että pojan päiväunet riittää sen verran pitkälle, että saan edes ruoan alas ilman suun polttamista.

Niin ja tämä yksi vinkki on kerrottava:
kotiäiti=tyylilyyli
Vauvat tykkää kontrasteista. Mustavalkoraidallinen paita on pojan mielestä vaikka kuinka kiva ja enää ei tarvitse olla mustasukkainen makkarin mv-verhoille.

Kommentit

Suositut tekstit