kuume nousee, tuleeko (in)flu(e)nssa

Vihaan sairastamista. Se tunne kun kaikkialta kolottaa, on kylmä ja kuuma samaan aikaan ja ei vaan jaksa nostaa mitään raajaa. On rauhaset kaulassa kipeenä, kurkku on olemassa, korvissa piippaa ja särkee. Väsytää, mutta uni ei tule. Yritän vimmatusti miettiä sopivaa plaseboa, mutta en nyt keksi. Ehkä yliannostus D-vitamiinia tehoaisi? Inkivääritee? Pelkään aina tässä vaiheessa, että nyt se angiina tulee ja valtaa mun nielun. Vieläkin traumat 15-vuotiaana sairastamani kahdeksasta angiinasta. Toivottavasti tämä ei tartu muuhun perheeseen! Nostan hattua kaikille äideille, jotka ovat imettäneet kuumeessa. Se ei ole kivaa. Rauhaset muutenkin särkee ja sitten jo valmiiksi turpeisiin rintarauhasiin tarttuu tehokas imu. Siitä on herkkä imetys kaukana. Ei tässä olisi mitään hätää, jos voisi sairastaa yksinänsä.

Toinen koirista kaipaa pissatusta ja toinen on tyytyväinen sohvailuun. Nyt olen onnellinen ja kiitollinen itselleni itkuhälyttimestä, jonka vanhemmanyksikön voin napata mukaan ja hilpasta pienelle pissatukselle. Alakerrasta pihalle seinien läpi kantavuus oli ainakin 100-150metriä. Ei tarvinnut pakata nukkuvaa poikaa rattaisiin koirien kaveriksi. Samalla laitteella voi komentaa koiria makkarista. Kätevää!

Säästäväisenä äitinä skypetin kaverini kanssa. Linjoilla viihtyi myös leikkihevonen, joka aina välillä tuli laukkaamaan. Eipä ollut kummankaan olohuoneesta vaan se oli kiusaava kaiku, mutta kuulosti aivan joltain lasten lelulta. Seuraavaksi säästetään skypen ja kuulokkeiden avulla. Se toivottavasti ehkäisee leikkihevosefektin.

tarkka kakkanenä

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hauska kuva ja kuvateksti! Oranssi koira se kerkiää sitten joka kuvaan. Missä se toinen on?
vauvamaailmaan sanoi…
toinen koisii soffalla ja toinen härvää koko ajan!

Suositut tekstit