neljä kuukautta äitinä

Vähän yli neljän kuukauden kokemuksella olen oppinut monta asiaa.. kuten syömään valtavan aamupalan, nukkumaan tarvittaessa koko yön tunnin pätkissä, kävelyttämään kahta vähän yli 10 kiloista koiraa samanaikaisesti rattaiden kanssa, imettämään samalla kun nukun, muistamaan mikä viikonpäivä ja kuukausi on menossa, käymään perhekerhossa ja rauhoittumaan kun poika nukkuu päiväunia. Ei paha. Vähän aikaa sitten en olisi ikinä uskonut osaavani mitään näistä vielä pitkään aikaan. Ehkä tähänkin alkaa tottua.

Parasta tässä on se, että aamuisin on jo niin selkeä rytmi, että tiedän mitä seuraavaksi on luvassa ja kuinka paljon aikaa on suunnilleen käytettävissä ennen kuin uni tulee ja hermot menee. Uskomattoman helpottavaa. Mukavaa on myös se, että poika alkaa olemaan aina vaan enemmän kontaktissa ja meillä on hauskaa. On olemassa lemppari lastenlauluja ja loruja joista saa hyvät naurut ja räpiköinnit. Vielä kun öihin tulee jotain järkeä niin ehkä pääsen eroon mustista silmien alusista.

Aamupala; älyttömästi puuroa mustikkakeitolla ja mustikoilla, banaani, kanelikorppuja, kahvia, jättilasillinen vettä ja D-vitamiini. Syön sen minkä ehdin ja loput kylmänä.

Lemppari purulelu, pöö!

Kuumavesipullon korvike, herra Harrison

Kommentit

Suositut tekstit