Kipeä äiti ja kännykkä

On se lapsikin kipeä. Olemme jossain hermeettisessä kesäflunssassa ja niistämme aivot ulos yhdessä. Puhelin on huollossa. Kolmen kuukauden käytön jälkeen ei enää käynnistynyt. Mies vaan tekee pitkää päivää ja on siitä väsynyt. Ollaan ihan onnellisia vaikka ei tämä nyt kivaa ole sairastaa.

Toisen äidin neuvo räkäisen lapsen nukuttamiseen oli loistava. Kannattaa laittaa sinne pinnasänkyyn ihan tavallinen tyyny ja lapsi nukkumaan about vyötäröstä ylöspäin siihen tyynyn päälle plus ne perus 5cm kirjat siellä pinniksen päädyssä kohottamassa. Tuolla se nyt nukkuu ja on nukkunut kaksi tuntia niin että olen tutin laittanut paikalleen vain kahdesti. Veti myös ennätyspäikkärit sitten aikoihin eli 2,5h! Tuntuu oma tietämys lähinnä typeryydeltä. Vielä kun tähän pälle saisi itse nukuttua. Toivottavasti ei ainakaan pahemmaksi mene ja säästytään kuumeelta.

Vähän päälle 8kk poika osasi tänään näyttää ekan kerran sormellaan haluamaansa asiaa, joka oli Tansaniasta tuotu pieni kirahvi. Se on roikkunut vessan seinällä iät ja ajat. On se vaan taitava poika. Mahtaako isona muuttaa Aafriikkaan...

Hellävaraisia nenäliinoja... niin se paketti väittää.

Kommentit

Suositut tekstit