People with no kids don't know


Ihana, euforinen tunne. Ensimmäinen sauvakävely vauvan kannosta johtuvan jumituksen sekä ihan oman pään tuuletuksen vuoksi on kakkosen syntymän jälkeen tehty. Täysillä ja ilman alkuverryttelyjä. Toisaalta aliarvioin täysin oman kuntoni tilan. Vaikka istun selkä kaarella erittäin huonossa ryhdissä kun vatsalihakset vielä etsivät itseään kasaan niin silti muutaman kilometrin mittainen sauvojen raivokas ulkoiluttaminen ei aiheuttanut edes hikeä.

Onhan tässä tullut nyt kanneltua tuota kaksi kuukautta vanhaa jo yli kuusi kiloista lasta ympäriinsä samalla imettäen, viihdyttäen taaperoa sekä koiria ja kaikkina mahdollisina hiljaisina hetkinä on kurottu kotikaaosta kasaan heitellen tavaroita pois jaloista tai laittaen ruokaa. Ehkä osansa yllättävästä kunnosta tekee se hulluus, että salaa nautin euron kuvat silmissä kun pusken kaksi lastani rattaissa hikipäässä bussiin tai kaupungille (ei vakuutusmaksuja, ei bensaa, ei parkkipaikkoja..). Varsinkin jos valitsen piinallisen ylämäen joka oikaisee ajallisesti muutaman minuutin sekä matkallisesti ehkä 500m, mutta aiheuttaa hengästyksen sekä hien. Joka kerta koetan päästä mäen vielä vähän nopeammin ylös. Kilpailu itseään vastaan on parasta. Toisaalta eteisvatulointi on kuulunut harrastuksiimme jo pidemmän aikaa ja harrastus on siirtynyt jo lähemmäs ammattilaisten sarjaa kakkosen syntymän myötä.

On olemassa kaksi asiaa jotka ovat elämäni parhaimmat, mutta silti en voi sanoa tietäneeni mihin olen ryhtynyt. En edes sillä hetkellä kun nuo ovat pullahtaneet tähän talouteen tai saatikka edes nyt. Talo on täynnä yksilöitä, persoonia ja tempperamentteja. Niillä mennään kenet on annettu.
--
Crazy Nordic Walk didn't give me even sweat. Two kids, dogs and daily hazzle is keeping me in shape. Two things in my life that bless me more than anything are my kids, but honestly I had no idea what they'd bring in to my life. Our home is filled with individual personalities with their own temper. 
--


Kommentit

Suositut tekstit