hikiset t-paidat käyttöön

Mies kulutti kauan sitten ostamansa pipon rikki. Niin hyvä se oli, ettei sitä voinut heittää pois vaikka oli värit haalistuneet ja pientä reikää oli pinnassa. Vanhoja rikkinäisiä, hien ikitahraamia tai muuten vain sellaisia, joita ei voi antaa enää kenellekään t-paitoja, housuja jne. olen säästänyt räteiksi tai odottamaan inspiraatiota. Nyt oli niin iso terapian tarve, että leikkasin miehen rakkaan pipon palasiksi ja tein kaavat. Koko perhe sai kevät pipot vanhoista t-paidoista.

Eikä siinä vielä kaikki. Ahterista repsahtaneet farkut odottivat myös käsittelyä ja niistä tuli valas. Näin se vaan on, että uutta tuli taloon samalla kun vanhasta päästiin eroon. Kierrätys, on se vaan joskus ihanaa!

valas on täytetty ylijäämätilkuilla.

hikipipot koko perheelle
Tässä vielä jälkikirjoituksena ohjeet, jos joku innostui pipoista. Et tarvitse suurta näppäryttä tämän mallin toteutukseen. Kuvat kauniita kännykkäkuvia, mutta älkää antako sen häiritä. Taaperolle menevän pipon kaavassa pituutta on noin 38cm ja leveyttä 11cm.

Pipo 1,5v taaperolle:
Leikkaa vaikka lehdestä suorakulmo kokoa 38 x 11 cm ja taita se neljään osaan. Leikkaa suorakulmion kulman kaaverasti yhdeksän sentin päähän ja kaava on valmis. (En mm. omista kaavapaperia eli meillä leikellään sanomalehtiä tai leivinpaperia kaavoiksi.) Taita haluttu kangas kaavan pituussuunnan levyisesti neljään osaan. Aseta kaava siihen päälle ja leikkaa.

Neulaa töröt oikealta puolelta yhteen kummastakin päästä ja jätä pitkä sivu auki, sitten ompele ne töröt kiinni. Ompele pitkä sivu, mutta ennen kuin teet sen tarkista, että kumman pään piposta jätät päälimmäiseksi ja jätä sinne alimmaiseksi tulevaan puolikkaaseen n. 5cm reikä, että voit kääntää pipon oikein päin. Käännä pipo ja huolittele reikä kiinni (haluan nopeasti valmista eli vetelin siksakilla reiän reippaasti umpeen kun olin kääntänyt pipon. Muodista pipo eli venuttee se malliinsa. Valmis ja hieno (toivottavasti)!


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kätevää! Täytyy kokeilla.

Suositut tekstit