koti ostettu

Istun pimeässä keittiössä, koska en jaksa laittaa valoja. Syksy, se tuli vähän varkain. Huomaan sen vasta nyt ehkä siksi, että on ollut muutto ja synnytyksen ajattelu päällimmäisenä.

Enää huominen tässä osoitteessa. Virallisesti perjantaina pitää olla nurkat tyhjänä ja kunnossa. Saimme tänään avaimet uuteen kotiin. Mahassa kutkutti mukavasti ajella pihaan ja ihmetellä asioiden järjestymistä. Ensi kuussa maksetaan pankille ja varmasti mietitään vielä monasti onko tämä sen arvoista. Nyt kaikki vain on vaaleanpunaisen ihanaa. Laskin, että pienellä pihallamme on viisi omenapuuta täynnä omenia (tarvitsen 10litran kattilan omenahillolle), valtava raparperikasvusto, kompostori, marjapensaita, kukkia, nurmikkoa ja aita. Sitten ajattelin, että aidasta ei ole pitkä matka tielle, eikä meillä ole sellaista lapsisuojaa liedelle joka siihen sopii. 60-luvun mineriitit saattavat pitää talvella sopivan vedon tunteen ja mitenköhän se kellari on kosteuden kanssa sitten kuitenkaan... Balladi-takka lämmittää sitten hieman, mutta kuinka paljon... se jää nähtäväksi. Onhan tässä opeteltavaa. Uusi koti ja uusi perheenjäsen kohta maailmassa. Toivottavasti kaikki menee edes vähän niinkuin strömsössä. Poika oli ainakin ihan innoissaan koska eteinen, olkkari, makkari, keittiö kuviota voi juosta ympäri.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onnea uuteen kotiin! Olette ilmeisesti ostaneet jonkin sortin rintamamiestalon! Meillä on sellainen uusvanha rintamamiestalo, jossa voi myös juosta alakerran ympäri. Se on vierailevien pikkutyyppien lemppari! :D

Tytti
vauvamaailmaan sanoi…
Näin on :) Tämä on kovin ihmeellistä, omistaa omakotitalo. En silti vaihtaisi tästä mitään pois (ainakaan vielä).

Suositut tekstit