minä osaan

Meillä oli sairaan hauska päivä. Tyyppi oli erittäin hyvällä tuulella ja yhteistyökykyinen. Ymmärsi, että tutti on vain sitä varten kun pää on tyynyssä ja uni tulossa. Luopui itse tutistaan ilman riitaa. Mitä nyt muutama aivan hasardi sohvan käsinojalle kiipeäminen sekä tuolin selkänojalle sama operaatio, mutta minulla oli silmät selässä ja löytyi muuta kiinnostavampaa aina tilalle. Ulkoiltiin ja tein pojalle herne- ja maissipussit olin kuin täydellinen äiti. Miehellä oli illalla kokous, mutta oli luvannut tulla pissattamaan koirat. Soitin oikein perään ja sanoin että menee vaan kokoukseensa ilman kiirettä, me pärjätään. Eipä mennyt muutamaa minuuttia kauempaa kun poika tirvaisi lärvinsä taaperokärryyn. En käsitä mikä oli suunnitelma, mutta kärry oli päällä ja poika ulvoi alapuolella. Siihen ne täydellinen äiti fiilikset sitten loppui. Tietysti aamulla olin laittanut pojalle valkoisen paidan (miksi minulla on valkoisia vaatteita lapselleni?). Oltiin veressä molemmat. Soitin miehelle, että tulee tänne tai me mennään päivystykseen taxilla. Huutava lapsi, veriset paperitollot ja minä. Loputa lakkasi vuotaminen ja pääsin sorkkimaan lapsen suuhun. Oli mapsahtanut se ylähuulessa oleva jänne tai joku voi tietää sille paremman nimityksen, mutta se kuitenkin. Oli myös pikkurillin pään kokoinen viilto huulen sisäpuolella. Hampaat heilumatta tallella. Ymmärsin soittaa päivystykseen ja eiväthän ne suun sisäpuolelta mitään tikkaa ellei ole oikein syvä tai läpi asti koko haava. Ja panadolia vaan päälle sekä jäätelöä oli ohje. Ei ollut jäätelöä, mutta särkylääkettä löytyi. Ihania nuo sairaanhoitajat! Tänään päätin, että pakastimesta täytyy löytyä jäätelöä aina ihan varmuudeksi jos tulee jotain muuta vastaavaa pikkuista onnettomuutta niin se olkoon parantava herkku.

Tässä kuitenkin todistusaineistoa, että tein ne pussukat. Olin niin hyvä ja jaksava, että dokumentoin tekemiseni. Pojalla oli älyttömän kivaa kun sai auttaa ompelemisessa. Pussin kääntäminen oikeinpäin oli tyypin mielestä erittäin tuskastuttavan hidasta puuhaa! Valmiista tuotteesta ei ole kuvaa, pussit lähti saman tien käyttöön.

Pidän kiinni kädestä älkää peljätkö.
Tästä lähdettiin..

Sitten älyttömän kiinnostavat nuppineulat.
JÄNNÄÄ!


Tämän jälkeen oikeapuoli ulos.

Ja valmiit on nyt tuolla jossain, en tiedä ihan missä. Käyttäkää vilkasta mielikuvitusta niin tiedätte, että ne on kauniit :)

Kommentit

Suositut tekstit