Hyvä ruoka ja parempi uni

Eilisestä laantuneena ja yön yli levänneenä en enää ole niin ahdistuksen kourissa. Mieskin sanoi itkevälle vaimolleen, että nukutaan ja ajatellaan lisää aamulla. Se toimi hyvin vaikka tekikin mieleni protestoida. Ainakin ajattelin, että miten tässä nyt muka uni tulee kun on näin sekava mieli. Hyvin se tuli. Taisin siis olla enemmän väsynyt kuin ahdistunut (noloa).

Tänään tehtiin Ikean aamupalareissu, joka onnistui toisin kuin edellinen yritys. Niillä oli kesäkampanjassa aamupalat 0,50€ /kpl. Kotiäidin kukkaro kiittää ja poika leikki itsensä tainnoksiin. Koko Ikean tavaratörsäilyyn meni tasan 0€ ja aamupaloihin 1,50€. Tein myös tarkkailua uuden ehkä tulevan asunnon vaate- ja pyykkisäilytyksen varalle. Elfan kokonaisuus maksaa 500 eurosta eteenpäin (tiedetään on laatua ja hyvää sellaista) ja Ikean versio alle 200 euroa (siinä on vähän enemmänkin kuin sen mitä Elfasta saa). Näillä tuloilla ja menoilla kyllä Ikeaan kallistutaan aivan ehdottomasti.

Kaikkea pakkaamista vähentääkseni olen tehnyt syömälistaa kuiva-aine kaapin sekä pakastimen sisällön pohjalta. Ihanasti alkaa tulemaan tilaa ja vatsa täyttyy.

Tässä teille meidän muutaman päivän syömälista (toteutuspäivät fiiliksen mukaan):
Uunilohi
Kookoskana ja Quinoa (jämistä kanasalaatti)
Ananas-tomaattipizza
Pasta tomaattikastikkeella
Kaali-majoneesisalaattia
Riisipuuro
Seikeitto
Herkkutattirisotto
Quinoa ja paahdetut paprikat
Yrttimunakas ja uudet perunat


Aamupalalla aina puuroa, nam!

Kommentit

Suositut tekstit