myy asunto, osta uusi

Koti on myyty. Nimet eivät ole vielä paperissa, mutta muutto on lähellä. Muutama viikko antoi ostaja aikaa muuttoon ja me suostuttiin. Nyt on se "helpompi" vaihe eli etsitään uusi. Vielä kun saadaan pankilta lainalupaus. Niillä on jo kestänyt pari viikkoa ja jotenkin tässä tuskan ja hien keskellä on elänyt ajatus että meidän kotipankki hoitaa tämän kuitenkin parhaiten. En enää tiedä onko niin. Muutto on tehtävä ja nyt ei ihan ole tiedossa, että etsisikö tässä vuokra-asuntoa väliaikaiseen asumiseen vai menisikö naimisiin pankin rahojen kanssa (jos niitä nyt saa).

Mutta mitä kuvia ihmiset ottavatkaan asunnoistaan tai nämä asunnon myynnin ammattilaiset. Sen lisäksi, että hinta osuu omalle mahdollisuus alueelle ja kuntoluokitus ei ole huono ja homeessa niin aivan ensimmäisten asioiden joukossa on esittelyssä olevan asunnon kuvatarjonnan selaaminen, ainakin minulla. Osa  asuntoilmoitusten kuvista on aivan kuraa, joka ei kerro asunnosta mitään. On näkynyt asuntoja joiden kuvissa esiintyy perheen koirat. On täysin siivoamattomia asuntoja joissa on kuvissa erilaisia vilttiviritelmiä epäsiisteyden päällä. Ja sitten on niitä kuvia, joissa kuvataan jotain ihan muuta tai pelkkä pönttö. Tässä tämän päivän saldo (huom kuvat täysin autenttisia asuntoilmoituskuvia ilman minun mitään käsittelyä!):

Osta asunto ja tässä asukkaiden uima-allas, johon ei ihan mahdu uimapatja, hä?

Osta asunto ja pääset leikkaamaan omenapuita koska edellinen asukas ei ole sitä viitsinyt tehdä vai  mikä oli kuvan tarkoitus?
Asunto myynnissä ja siellä on pinnasänkynurkkaus niin söpönä että...

Osta asunto ja saat viinat kaupan päälle tai ainakaan me ei olla absolutisteja sehän on tehtävä selväksi.

Kommentit

Sanna sanoi…
Haha, uima-allaskuva on paras!

Olen nyt (sattuneesta syystä) kahlannut läpi koko blogisi oikein huolellisesti lukien ja odotan aina innolla lisää päivityksiä. Meidän projektia voi käydä vakoilemassa http://papumahassa.blogspot.fi :)
vauvamaailmaan sanoi…
Koko bloginko!? Hulluus vai hormoonipäissäsi? Mukavaa :)

Täytyy tulla aktiivivakoojaksi ja niin iloista odotusta kuin toinen odottava voi vaan toivoa, heh-heh.

Suositut tekstit