mitä kolme viikkoa vanha äiti on oivaltanut

Miehen kommentti tuskastumiseeni kotitöiden suhteen oli loistava. Jos tekee puolikkaan asian päivässä saa kolme ja puoli asiaa valmiiksi viikossa. Kotimatikkaa. Siihen vielä kun lisää hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Näin rauhoittuu kolme viikkoa vanha äiti.

Imuri on loistava keksintö. Se nukuttaa lapsen ja pitää hiekat ja muut pienet roskat poissa nurkista. Fööni on myös samalla tavalla toimiva keksintö eli jos vauva meinaa herätä kun olet juuri päässyt pois suihkusta, ei hätää, ehdit hyvin vielä föönaamaa tukan. Toimii ainakin meillä. Kuivien hiusten kanssa on mukava mennä topless ilmakylpyä rinnoille meiningillä syöttämään vauvaa.

Lampaantaljan kun nakkaa jo tässä vaiheessa alkusyksyä vaunuihin niin vauvaa ei tarvitse topata hullun tavalla. Riittää kevyt pipo, kevyt toppis ja vaunupussiin sisään niin ei oo kyllä poikaa paleltanut. Ihan posket ja sormet lämpimänä on kotiin tultu. Muuten kun pieni meinaa herätä tuohon toppailuun kesken hyvin alkaneiden unien. Näin äiti pääsee tuulettumaan pienellä kitinällä ja koiratkin tykkää.

Yöllä nukuttiin kokonaiset kolme tuntia. Päivällä toiset samanlaiset päikkäreinä. Toivottavasti tänä yönä nukutaan pidempään. Väsyttää.

Kotiin kannettu välipala. Tästä saa isäpisteitä.

Kommentit

Suositut tekstit