10.8. olen muuttunut lässyttelijäksi, apua!

Olen alkanut toden teolla söpöilemään kaikenlaisesta. Esimerkiksi juuri ajattelin pitäisikö tehdä toiset tosi söpöt pöppöset (=töppöset). Argh! Mitä ihmettä tapahtuu. Suustani tulvahtelee ihmeellistä sössön söö ja lässyn lää siirappista puhetta ja mitenkään ei ole ollut tarkoitus muuttua ihan tämän kaltaiseksi. Onko siis iso muutos jo alkanut? Kai tästäkin voi syyttää hormoneja ja ehkä parempi kuitenkin näin päin.

Voitonriemuisena olen aivan täpinöissäni niistä tekemistäni töppösistä. Niiden valmistumiseksi tarvittiin useamman viikon loma, lomalla tuotettu itse tekoinen ahdistus etten kuitenkaan osaa sekä töihin paluu ja töppöset valmistuivat muutamassa tunnissa. Deadline on paras mahdollinen motivaatio saada aikaiseksi ihan mitä vaan.

Töppöset ja maha shokeeraavan hyvässä kuvassa.


Eilinen yö oli raskas ja valvottava. Herra harrison piti hereillä, mutta ei käynyt pissalla vaikka pissatin. Aamulla odotti pissat kuitenkin matolla. Harrison valtasi myös teklan nukkumapaikan ja tekla herätti meikäläisen siirtämään harrisonin hänen paikaltaan pois. Sitten piti itse ravata pissalla. Aamuyöstä tuli hetki jolloin ei vaan nukuttanut yhtään. Aamulla sitten väsytti. Ihmettelen miten edelleen voin nukkua selälläni (jos jalat ovat pienessä koukussa). Olen kuullut monilta jo paljon aikaisemmassa vaiheessa kuinka mahdotonta on loppuvaiheessa nukkua selällään.

Neuvolan täti mittasi "leposykkeeksi" 98. Enemmän kuin olisin kuvitellut. Hemoglobiini oli kuitenkin lähtötasossa (onneksi). Ei tuolla sykkeellä ole ihme kun pienin mahdollinen mäki aiheuttaa puuskutusta ja hikeä. Töissä ihana sijaiseni oli hoitanut taas kaikki hommat alta pois, ihanaa. Sitten pääsin jo opettamaan uutta äitiysloman sijaista paikalleni. Ensivaikutelma oli hyvin, hyvin positiivinen. Ainakin tällä hetkellä olen hyvissä mielin lähdössä kohti äitiyttä. Vaikka väsymys painaa silmiä. Tänään menen nukkumaan todella aikaisin.

Kommentit

Suositut tekstit