7.8. muistaakseni 31+5 ja maha on vaan iso

Illalla ja yöllä tuli harjoitussupistuksia aikalailla paljon. En oikein tajua miten päin vauva on mahassa kun välillä se painaa täysillä alas. Ihan kuin se oikein ruuvaisi päätään syvemmälle lantioon. Se varmaan myös on lopulta tarkoitus. Se tuntuu todella mojovalta vatsan sisäpuolelta. Samalla saa harjoitussupistuksia, jotka nyt ei ole kipeitä, mutta vähän ilkeitä. Siinä sitten ähistelen ja puhistelen vähän väliä parempaa asentoa ja mukavampaa tyynyä selän taakse ja jalkojen alle. Harjoitussupistukset myös järjestäen osuvat iltapäivälle / illalle tai yölle. Aamulla on tyyntä ja aamupäiväkin yleensä menee huolettomasti. Toisaalta taas tuntuu, että vauva on vinottain tai poikittain. Liikkeet osuu kummallekin puolelle mahan "reunoja". En ymmärrä. Eilen oli joku raaja töröttämässä. Näytti siltä kuin olisin saanut toisen väärinpäin kääntyneen navan, mutta ylä vatsalle.

Uusimmaksi vaivaksi on tullut häntäluun vihlominen illalla. Selkää on hankala pitää enää ryhdissä koska maha siirtää painopistettä runsaasi eteen. Automaattinen seisoma-asento on vatsa ulo, selkä kaarelle, leuka eteen ja jalat tukevassa haarassa. Istumassa tukeva takakeno ja jalat jonkun tason päälle. Kumpikaan asento ei ole mitenkään loistava selälle, mutta minkäs teet kun muut asennot taas saavat jalat turpoamaan ja mahan painamaan lyylin lähes kumoon.

maha ja häivähdys raskausarpia


Muutaman päivän päästä on neuvola. Jännittää vähäsen. Omasta vaa´asta on patterit loppu, joten en tiedä painoni määrää tällä hetkellä lainkaan. Onkohan kiloja tullut paljon lisää? Vaihteeksi tänään sain kommentteja siitä kuinka mahani näyttää niin isolta, että voisin synnyttää. Vähän hirvittää, että miten iso jötkäle sieltä sitten oikein on odotettavissa, jos jo nyt niin suurelta näyttää.

Kommentit

Suositut tekstit