2.8. Jännittävä aamu 31+2

Illalla nukkumana mennessä ihmettelin miksi vatsassa on jotenkin kovin rauhallista. Nukuin yönikin lähes putkeen (yhdellä vessaherätyksellä). Aamulla sama jatkui. Ajattelin, jos aamupalan jälkeen ei tapahdu merkittävää muutosta soitan neuvolaan tai päivystykseen. Siinä sitten tekorauhallisena hölskyttelin mahaa ja toivotin miehelle hyvää työpäivää. Pyysin vielä huikkaamaan mahalle herätyspuheen, jotta vauva herää sitten viimeistään aamupalan jälkeen. Vinkkasin, että saatan pyytää autoa, jos tyyppi ei inahda mahassa aamupalan jälkeen tai sitten hyppään taksiin. Toisen aamupalaleivän ja herätysyrittelyiden jälkeen alkoi taas tapahtua. Huh! Oli tyyppi ilmeisesti vielä uninen. Niin siinä vaan käy, ensimmäiseksi tulee ne kamalimmat asiat mieleen sitten heilutetaan palloa ja kun lopulta vauva suostuu heräämään tulee hyvin helpottunut olotila. Ajattelin tässä jokunen aika sitten ettei vauvalla ole mitään rytmiä elämisen suhteen, mutta kyllä sillä on. Päivisin koisitaan, illalla heilutaan, yöllä herätellään äitiä ja aamulla möngerretään. Ei ihme jos ihmetytti.

Tänään pitää päästä ihmisten ilmoille. Eilinen päivä meni lepäillessä. Pesin yhden pyykkikoneellisen, kastelin kukat ja koirat pääsivät pissalle, mutta se oli tasan siinä. Nytkään ei huvita tehdä mitään, koska loma loppuu ihan kohta eli viiden päivän päästä. Miten ihmeessä pääsen kiinni muutamaksi viikoksi työhön. Ei mitään hajua!

Päätöksen hoitopöydän suhteen olen nyt tehnyt. Nykyinen on liian iso asuntoon ja liian korkea näin lyhyelle (surkeus!). Joko otamme sen toisen tarjolla olevan, jos se on pienempi tai sitten ostan ikeasta. Tarjouksessa oleva hoitopöytä näytti hintaa 25e, joten siitä tälläkin taloudella pitäisi selvitä ja sen voi ostaa seuraavasta palkasta, josta ei oman tietotoimistoni mukaan pitäisi mennä nyt suuria laskuja ihan ainakaan seuraavassa kuussa.

Kommentit

Suositut tekstit