24.7. mustikoita 5,8 litraa ja pienempi kanttareli saalis

Ihana kun on ystäviä, jotka jaksavat viedä palloksi muuttuneen toverinsa raskaana oleville soveltuvaan maastoon mustikan poimintaan ja köröttää siihen päälle vielä kanttarelliapajille. Mustikkasaaliista omia poimintoja oli se noin 5 litraa ja avustuksella päälle vielä 8 desiä. En olisi ikimaailmassa uskonut jaksavani kerätä sitä määrää! Toisin sanoen kannattaa pitää rima matalalla niin voi yllättyä moninkertaisesti. Voi rakkaat, toivottavasti tiedätte miten paljon arvostan tätä! Eikä tyyppi mahassa antanut äidille kyytiä, siis taisi mustikat napanuoran kautta kelvata välipalaksi.

Hippi-perkaaja ja saalis.


Herra Harrisonista tulevat kaasut saattavat moninkertaistua tässä lähi päivinä, sillä pois peratut mustikat eivät jääneet maatumaan vaan päätyivät Harrisonin kitaan. Meni sinne muutama lehti ja hyviäkin mustikoita kourallinen.

Auttajahai Harrison.

 Rautakuuri yhdistettynä aina vaan kasvavaan palloon on aiheuttanut ikävän semi ummetuksen. Ummetus taas tuo mukanaan kaasujen kiertoa ja ruusuisia pieruja. Olen kokeillut kuitujen lisäämistä ja nyt vaan toivotaan, että siitä on jotain apua.

Muutaman päivän takaisen uimareissun jälkeinen lihasten kolotus oli ihan paikallaan. Tuntee ainakin tehneensä jotain. Vatsan lihaksistokin oli ilmeisesti tehnyt töitä sillä vauvan liikkeet tuntuivat "treenattuja" lihaksia vasten tavallista voimakkaimmilta. Eipä suotta sitä uimista kehuta hyvänä raskausajan liikuntana. Olo vedessä on tavallista vetreämpi sekä kevyempi ja raajat saavat ihan uudet ulottuvuudet. Ja kyllä väsytti seuraavana päivänä kolmen päiväunen verran.

Kommentit

Suositut tekstit