28.7. vauvalakanoita

Nyt on silitetty 9xtyynyliina, 26xlakana, 11xpussilakana. Toivottavasti niitä ei löydy enempää jostain laatikosta. On kuulkaa pitsireunaa ja ilman. Valkoista ja kuviollista. Meillä ei ainakaan lopu lakanat kesken

Ennen silitystä...

Silityksen jälkeen.


Saadaan tässä lähiaikoina vauvalle suvussa ollut nukkumiskoppa (siis ihan pikkuvauvalle sopiva) ja ehkä mahdollisesti pienempi hoitopöytä. Yksi hoitopöytä jo löytyy, mutta se on sen verran suuri tämän kokoiseen asuntoon, että mielelläni pärjäisin pienemmällä. Ensimmäinen kuitenkin jää jos vaihtoehto ei ole pienempi.

Äitiyspakkaus löytyi myös postista. Ihanaa! Siellä on vaikka ja mitä! Oi! Miten joku voi olla pettynyt pakkauksen sisältöön, en tajua!?! Eihän kaikkia millään voi miellyttää ja mielestäni siellä oli vaikka mitä kaunista. Tällaiselle ensiäidille sieltä löytyy kaikki mitä voin kuvitella ja vaatteet tuntuvat, näyttävät ja varmasti myös ovat todella laadukkaita. Ja miettikää miten siistä on asua maassa, jossa meistä pidetään huolta näinkin pienessä asiassa, mutta kuitenkin.

Ostin alennuksesta muovisia (kirkkaan pinkkejä) säilytyslaatikoita. Ajattelin pakata saatuja vaatteita laatikkoihin koko järjestykseen, sillä osa vaatteista on liian suuria ja ne pikkuisimmat varmaan saa jo ajatella paikoilleen. Tui, tui! Kävelin anttilasta parkkihalliin pinkit laatikot kainalossa ja välillä piti ottaa super ankka-askeleita kun ei tämä kuumuus anna armoa. Harjoitus suppareita pukkaa.

Mutta huomenna alkaa tajunnan räjäyttävä yhteinen lomailuviikonloppu! Mennään helsinkiin ja koirat on sijoitettu toisaalle. Siis ihan kahdestaan ja nepalilaisessa ravintolassa käydään, se on niin varmaa kuin vaan voi olla. Ajatelkaa ihania kasvispalleroisia runsaasti maustetussa kastikkeessa, riisiä ja sitä rapisevaa ihmeellistä leipää. Nälkä! Syön senkin mitä muut eivät jaksa. Ooooooo! Ihanaaa!! Siis tänne päin: www.himalaya.fi Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka jos tykkää inkkarimaisesta ruoasta. Nii ja ehkä käydään Kaffecentralenissa juomassa pystykahvit. Eikä mistään löydy parempaa (sekä edullista) liivivalikoimaa isoille kannuille ja pienelle ympärysmitalle kuin Changesta, joten varmaan kurvataan myös siellä. Harmi kun Change oli täälläkin pikku kyläpahasessa, mutta ei asiakaskunta löytänyt ilmeisesti tarpeeksi ajoissa sillä liike ei ollut pystyssä montaa vuotta. Pääkaupungista löytyy, jee!

Kommentit

Suositut tekstit