4.7 tähtiä ja migreeniä

Olipa kummallinen olo töissä! Sivari juoksi rappusia sen minkä ehdin juoksuttaa ja itse istuin ahteri liimattuna työtuoliin. Onneksi on sivari, joka on ehkä maailman reippain. Toisin kuin edellinen jolta sain kuulla olevani natsi koska annoin palautetta huonosti hoidettusta työstä. Matkalla kotiin ymmärsin ettei kummallisen ja tähdekkään olon takana ehkä ollutkaan paineet vaan migreeni (onneksi lievä sellainen). Kun pääsin töistä kotiin huitaisin 500mg panadolia kohti ääntä ja sammahdin muutamassa minuutissa sohvalle. Ennen unta mittasin leposykkeen ja tulos oli 100. Siltä se myös tuntui kun sydän jyskytti jossain ohimon korkeudella. Mies vei koirat pienelle kävelylle ja jätti veden kiehumaan liedelle. Lupasin laittaa pastaa kiehumaan, mutta heräsi vasta kun sankarit tulivat takaisi. Onneksi vettä oli kattilassa runsaasti tai muuten olisi kippurapohjainen kattila. Pienikin lepo saa ihmeitä aikaan. Sykkeet normaalilla raskaustiheydellä siellä 80 päällä ja kävin jopa vähän jalottelemassa.

Tänään on tyyppi ollut mahassa poikitain. Potkua tulee sivuille ja tekisi mieli jo ymmärtää missä on pää ja missä beba. Lähinnä jakojen potkut tuntuu voimakkaammilta kuin muut ja jos vauva päätää heittää kuperkeikkaa niin silloin suolet litistyy.

Viikonloppuna järkättiin serkulle banyshowerit tai vauvakutsut... En tiedä millä nimellä niitä pitäisi kutsua?! Saatiin enemmän porukkaa kasaan kuin mitä olin ajatellut. Yllätys onnistui täydellisesti. Väsättiin kangastussein ja leimoin valkoiset bodyt muistoksi, hemmoteltiin jalkakoidolla sekä ruualla ja uitiin. Sekä tietysti veikkailtiin sukupuolta ja muita tärkeitä kriteerejä sekä naurettiin ja juteltiin. Olipa se ihanaa ja vielä ihanampaa oli se että tuleva äiti piti suihkuistaan. Tuleehan sitä sentään jotain hyvää jenkkilästäkin ;) taisin tehdä valvomisessakin raskausajan enkat tai ainakin melkeinenkat sillä olin nukkumassa vasta puoli kolmelta. Onneksi mies oli ymmärtänyt käyttää tilaisuuden hyväksi ja kävi elokuvissa. Olen itse haikaillut elokuviin menemisestä, mutta kaikki lähinnä kaatuu siihen etten halua katsoa mitään jännää tai liian itkettävää ja sitten ei vaan tule lähdettyä.

Kommentit

Suositut tekstit