4.9. maha polvissa, kudontaa ja ihana imetyspaita

Tää pallo on nyt jossain haarojen välissä. Ihan ihmeellisessä paikassa. Tuntuu, että maha on tipahtanut sellaiset 10 cm yhden yön aikana tai tämän päivän aikana. Mahtaakohan se vauva pulpahtaa ulos ihan hetkenä minä hyvänsä? Kun istun niin jalat sojottaa, toinen itään ja toinen länteen. Siveästi polvet yhdessä in my ass. Ihan mahdoton asento. Olen hävittänyt oman tukivyöni jonnekin hyvään piiloon ja koirien iltalenkitys näytti lähinnä ankkakävelyltä. Hiljaa hyvä tulee ja tunnissa ei kauaksi karkuun pääse.

Kudontatyö nimeltä nuttu on nappeja vailla valmis. Lanka loppui niin että hihasta jäi viimeiset 5 kierrosta uupumaan ja neulottujen kappaleiden yhteen laittaminen oli mahdoton tehtävä. Siinäpä hyvä syy lähteä Alman puotiin uudestaan ostamaan lisää lankaa. Nyt käynnissä on myös kudontatyö pikkuiset villapöksyt.

Sain ystävältäni lahjaksi imetyspaidan. Paita on niin sairaan siisti, että en edes raaski kokeilla sitä tämän valtaisan mahan päälle ettei se vaan veny turhaan. Sen aion ottaa mukaan synnäriltä kotiutumislaukkuun. Eli vähän niinkuin yksi asia olisi jo pakattuna. Vielä imetysliivit pitäisi löytää sekä hommata liivinsuojuksia, siteitä ja pikkiriikkisiä vaippoja. Vaunut täytynee kaivaa varastosta esiin, jotta ne voi puunata käyttökuntoon. Lipasto on vielä hankkimatta, mutta sen nyt voi jättää miehen huoleksi tarvittaessa  jos tämä tyyppi haluaa ulos ennen kuin lipasto on kotona.

Tasan nyt iski vuosituhannen väsyminen. Lähipäivinä lisää ja kuvamateriaalia varmaan täytyy laittaa kans.  Nyt ei enää pysty ajattelemaan.

Kommentit

Suositut tekstit