15.9. rv 37 vertavuotavat vampyyrin ikenet

"Raskausoppaissa" varoitellaan olemaan pelästymättä, jos ikenet vuotavat verta. Hormonaaliset muutokset ovat tämänkin oudon asian takana. En voi sanoa, että olisin ollut täysin pelästymättä kun hampaiden pesun yhteydessä huomasin tahnassa verta ja ajattelin ettei sitä harjaa kannataa niin mahdottomasti painaa ja irvistin omalle peilikuvalleni. Sieltä hammasrivini kirkkaan punaisena vertavaluna katsoi takaisin. Muutama pamppaileva sydämen lyönti ja pelottava ajatus, mutta sitten muistin oppaan. Ei siis hätää. Vuoto loppui nopeasti. Hampaiden harjauksen on täytynyt laukaista vuoto. En aio silti jättää hampaiden harjausta, tietenkään. Olen myös saanut elämäni ensimmäisen oikean veren vuodon nenästä raskauden aikana. Hassua. 

Masukki on koisinut aamupäivällä pitkään. Pitänee ottaa jotain makeaa herkkua ja ryhtyä liikelaskentaan. Masukki on ilmeisen samaa mieltä ja nosti peppunsa merkiksi niin että maha näyttää valtavalta kananmunalta. Eilen ajattelin, että pitäisikö aloittaa päivittäisten supistusten laskeminen. Niitä tuli iltaa kohden jo puolen tai tunnin välein (ainakin mutuna).

Yöt eivät vaan ole lemppareitani. Eilinen päivä hävisi ilman kunnollista lounasta ja muuttui illaksi. Illalla söin (hotkien) silakkapihvejä, pastalla, raejuustolla ja juustoisella ruisleivällä. Yöllä nieleskelin päivällistä takaisin. Närästi ihan vietävästi (kaikki sympatia niille jotka kärsivät tästä jatkuvasti loppuraskauden ajan). Luulin saaneeni vatsataudin (kun sellaista on ollut liikkeellä). Vähän vettä, pieni pala rennietä ja kolmen tyynyn taktiikka. Sain lepoa ja nyt aamupäivällä tuli huitastua tunnin tirsat.

Hyvä minä, ostin ehkä vuoden tai puolen vessapaperit. Tarjouslehdet tulee selattua näin kotona ollessa aika tarkkaan ja silti 80 euroa hävisi tililtäni ruokakauppaan. Okei ostin sen järjettömän ison vessapaperipaalin lisäksi Glorian ruoka ja viini lehden kun kerran sai 2 yhden hinnalla ja nämä yhteensä velottivat noin 1/3 osaa laskusta.

Muita mietteitä: Täytyykö itkuhälytin ostaa? Minkälainen on hyvä itkuhälytin? Täytyykö vaunuissa olla kissasuoja? Ebaystä saa todella halpoja kestovaippoja.

Kommentit

Suositut tekstit