21.9. loppuraskauden neuvola ja tunnistettu himo nro2

Eilinen oli neuvola päivä. Neuvolassa katsottiin mahaa ja kuunneltiin sydänääniä. Kaikki edelleen hyvin. Vauvan pää ei ollut vielä "jumissa" synnytyskanavassa vaikka tarjonta onkin oikein. Vielä siis saadaan odotella. Eilen oli alavatsa ihan super pinkeänä ja teki kipeää nousta tai kääntyä. Oli kudokset kovilla kun vauva tunki itseään kohti maailmaa. Mutta eipä vielä tapahtunut mitään. Kohtu ei ollut kasvanut, joten toivottavasti sieltä ollaan tulossa lähiaikoina. Neuvolassa oli sairaanhoitajaharjoittelija, joka oli kuopion suunnalta. Hän kokeili vauvan asentoa neuvolan tädin ohjeistuksella ja kertoi että hänen käteensä vauva tuntuu lähinnä suurelta pökäleeltä. Huvittava kommentti, mutta eipä se tosissaan paljon muulta tunnu vatsan läpi. Oli hauskaa olla esittämässä tyypillistä raskaanaolevaa. Meillä on ihanaa kun kuulutaan väestövastuu alueeseen eli neuvolan täti tulee käymään meillä synnytyksen jälkeen ainakin muutaman kerran ennen kuin itse täytyy ruvevta siellä käymään. Meillä on niin ihana neuvolan tätikin.

Tänään oli selkeä yksi himo. Aikaisempi, jonka lasken on Salta Bilarit, mutta nytpä soitin miehelle töihin, että jos oikein kovasti tekee mieli yllättää niin kannattaa tulla kotiin kaupan kautta ja tuoda Tuplaa. Onnellisena olen syönyt kaksi tuplaa ja kolmas vielä odottaa. Yritän päättää näin etukäteen, että tuleeko paha olo jos syö kolme Maxi Tuplaa perätysten. Ehkä otan riskin, ehkä en. Mutta voi miten ihanaa olikaan Tupla.

Voi hyvää päivää miten saman sävyisen harmaa onkaan mieleni kuin ulkoilma. Väsyttää ja ajatukset roikkuu mukana just ja just. Koirat on ulkoilemassa ja taidan ottaa hetken ilta tirsat.

Kommentit

Suositut tekstit