8.9. vauvalle ompelua ja supisteluja

Sain inspiraation ja pistelin ompelukoneella menemään. Tein vaipanvaihtoalustan ja säilytys "lokeron". Saamieni vauvan vaatteiden, lakanoiden tavaroiden seassa oli pieni peite joka oli oikein hyvässä kunnossa, mutta nuhjuinen, joten en mitenkään raaskinut heittää sitä pois. Lakanoita oli älyttömästi yhdelle pienelle ihmiselle, joten otin omin luvin yhden ikean lasten lakanan ja ei muuta kun sakset viuhumaan. Pienempi pitsireunainen lakana voi olla jollekin tärkeä, joten se on ihan kokonaisena fiksailtu säilytysjuttuun. Ylhäällä on kuja, johon mahtuu paneeliverhon "koukku" ja alhaalla on tila paneeliverhon alapainolle. Sen voi ripustaa kätevästi hoitopöytään. Ja ne on paljon hienommat kun kuvassa :D Kudottu nuttu odottaa edelleen nappeja.

Vaipat vaihtuu tai uni maittaa, en ihan tiedä kumpaan käyttöön tämä menee.

Tässä pysyy pienet vauvajutut järjestyksessä ja on pitsiäkin.

Itse kaikki silmukat olen kutonut ja enää napit puuttuu. Ihana, eiks vaan :)


Koko päivän teki maha harjoitussupistuksia. Alkaa olla lenkillä käyminen kohta mahdotonta tai toivottavasti tämä päivä oli vaan poikkeus. En enää taivu alas ja koirien ulkoilkuttaminen on aika hermottavaa. Kaiken lisäksi olen ihan saletisti saanut varpaisiin silsan kesän kunniaksi. En tajua miksi se aina iskee kesän päälle. Nyt vaan ei saa käyttää mitään lääkettä ilman lääkärin lupaa. Toisin sanoen voin mennä monkumaan apteekin tädeiltä jotain mitä saa laittaa varpaiden parannukseksi ettei mene pahemmaksi. Olin varmaan näky kun peilailin varpaitani vessan peilistä kun ei noita kinttuja oikein muuten saa näköetäisyydelle.

Nyt menen syömään vasta poimittuista omenoista tehtyä omenapiirakkaa, josta unohtui osa aineista, mutta ei se mitään. Laitetaan vähän ekstra vaniljajäätelöä ja ehkä se uppoaa.

Kommentit

Suositut tekstit