12.9. hilloa

Tein hilloa, itse. Umpiointi onnistui ihan perfektissimo. Tämä ei voi olla totta :)

Umpiopurkit pihalla umpioitumassa.

Vähemmän sokeria ja pakkaseen. Tuli niin söpöä vaaleanpunaista hilloa.

Luumuille tehdään jotain vielä ennen kuin ne homehtuu kaikki.


Löysin navan vierestä toisen navan. Keskiviikkona on neuvola. Täytynee kysyä neuvolan tädiltä mikä tämä napa on. Toivottavasti siihen ei oikeasti tule napatyrää. Mun iho ei enää paljoakaan venymistä kestä. Se on kiiltävä, ohut, arpinen ja kireä. Puutuminen oikeassa kädessä näyttää olevan tällä hetkellä pysyvää eikä enää pelkkä iltapuutumista.

Tämä päivä on mennyt siivillä (tai jaloilla seisten). Hillot veivät mennessään. Jyskistä hommattiin laatikosto. Yritin etsiä kirpputoreilta myös, mutta se oli liian vaivalloista puuhaa. Tuntuu että ihan alkuraskauden ensimmäisten viikkojen super tekijämeininki on tullut takaisin. Olen leikellyt irti laminaattimalleja tarjouslehdistä ja suunnitellut alakerran lattian "vaihtoa" sekä eteisen remontointia ja vähän maalailua sekä tapetointia. Kylppäristä pitäis silikonit uusia. Parketin vois hioa ja lakata. Asuntosivuilta löytyi unelmien talo (mutta aika kaukaa). Haaveita täytyy olla.

Raskaus kun on niin suunnittelulaji niin ajattelin että vauva voisi pysytellä mahassa vielä tämän viikon ja sitten olisin valmis synnyttelemään ;) No ei nyt tosissaan. Tulkoon kun tulee kunhan terveenä tulee.

Kommentit

Suositut tekstit